Art & Kulturë

Festimet për Ditën e Verës do të bëhen më 17 mars

Të dielën, datë 17 mars do të zhvillohen Festimet për Ditën e Verës në Tiranë.
Një fundjavë e paharruar me 50 aktivitete për fëmijë dhe të rritur në Bulevardin “Dëshmoret e Kombit”, Sheshin Skenderbej,

Liqenin Artificial, Sheshin Nënë Tereza, Pazari i Ri etj.
Festa fillon në orën 10:00 të mëngjesit, për të vazhduar gjatë gjithë ditës, deri në orët e vona të natës.

Mos mungo! Merr familjen e miqtë dhe shkoni në festë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).