Art & Kulturë

Festa e fundvitit me komunitetin austriak të biznesit në Shqipri

Në prag të festave të fundvitit, Advantage Austria Albania ka menduar të ftojë dhe shpreson të ketë shoqërinë e gjithë përfaqësuesve të bizneseve austriake në Shqipëri, si dhe prezencën e gjithë stafit të Ambasadës Austriake.

Duke lënë pas një vit mjaft produktiv e duke uruar që viti 2018 të jetë edhe më i frytshëm për ekonominë dhe bashkëpunimin mes Shqipërisë e Austrisë, shpresojmë të na nderoni me pjesëmarrjen tuaj.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).