Art & Kulturë

Blla Blla Blla at Piramida Tiranë

Blla Blla Blla… – Brum për Medioferr

Duke kërkuar një pozitë më kreative të trupit tim…
Plotësova me fjalë disa çaste të zbrazëta nga periudha mes dy ditëve,
ngjita disa pika uji në një shirit ngjitës,
me një kilogram erë i ushqeva mushkëritë, lejova dita të më gjejë të zgjuar
Duke shthurur kabllon e kufjes së telefonit, të pyeta:
-Si ndjehesh?
Pi çdo ditë nga një litër kohë nga ena e padukshme –
e vërej, nga pija
më ndryshon pamja.
Plotësova me shkronja disa çaste të zbrazëta nga periudha mes dy ditëve…
L, si kundërpeshë mes B dhe A, prandaj gjendet dy herë, për çdo shkronjë, për çdo shkronjë nga një L – shoku.

Blla Blla Blla..

-Idriz Ameti
-Krenar Ismaili
-Arsim Iljazi
-Egzon Leka
-Dejan Evrushoski

Biletat (pre-sale): 700 leke
Te hyrja: 1.000 leke

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).