Art & Kulturë

Lexoni “Ëmbëlsia e jetes” të shkrimtarit austriak Paulus Hochgatterer. Do t’ju befasojë!

Meqenëse shkaku kryesor i frikës te fëmijët është dhembja, rruga për t’i kalitur dhe armatosur kundër frikës dhe rreziqeve është t’i mësojmë të durojnë dhembjen. – John Locke Një natë dimri një plaku ia zgërlaqin kokën. Kufomën e plakut e gjen Katerina, mbesa e tij shtatëvjeçare, e cila qysh prej këtij çasti e kyç gojën […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).