Art & Kulturë

Botime Pegi Lexon

Në Ditën Botërore të Librit, 23 prill (e diel), Botime Pegi fton prindërit së bashku me vogëlushët e tyre në panairin e librit artistik për fëmijë, në mjediset e Reja.al, pranë Bulevardit Dëshmorët e Kombit për të lexuar dhe diskutuar mbi krijesat më të dashura të botës magjike të romaneve.

Aktiviteti do të zhvillohet nga ora 10:00 deri në 12:00.

Jeni të mirëpritur!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).