Art & Kulturë

Aventurat me dyrrotakun drejt Natyres

Me dyrrotakun Drejt Natyrës !!!
Travel To Discover Tirana në Bashkëpunim me Ecovolis biketour ka vendosur që të Shtunën t’jaa detikojë Natyrës dhe Bicikletës.
Merr Bicikletën dhe Thjesht largohu nga Shtëpia dhe Pedalo me grupin Drejt një Aventure Pafund.
Përfshihet – Guida Profesionale
Foto Profesionale
Muzike ,Sporte Outdoor ,Biketour ,crav maga ,yoga …
300Lekë dhe Nxito …Thjesht Eja
Të Shtunën Ora- 08:00 Tek pallati i Kongreseve ku do bëhet nisja .
Kthimi do jetë rreth orës 15 :30 në Tiranë .

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).