Art & Kulturë

Lichtbende Theatre – “Me & the Flea” (Une & Pleshti)

Teatri hollandez, Lichtbende vjen në Tiranë me shfaqjen “Unë dhe Pleshti”, ditën e Shtunë, më 25 Nëntor në orën 10:30, në sallën e Teatrit Kombëtar Eksperimental, “Kujtim Spahivogli” nga
OPENDOORS_ALBANIA dhe EMBASSYOFTHENETHERLANDS.
LICHTBENDE – nje grup artistesh hollandeze – krijon shfaqje arti me drita.
Histori magjepsëse të shoqëruara me muzikë, arte vizuale dhe teatër, shfaqur “live” para syve tuaj. Kjo është një formë e gjallë e animimit, e projektuar në një ekran të madh me fenerë antikë magjikë. Një përvojë unike për të fëmijë dhe të rritur.“Unë dhe Pleshti” është një shfaqje familjare, pa fjalë, që zgjat 50 minuta
“Une & Pleshti” eshte nje histori magjepsëse e shoqëruara me muzikë, arte vizuale dhe teatër, shfaqur “live” para syve tuaj. Kjo është një formë e gjallë e animimit, e projektuar në një ekran të madh me fenerë antikë magjikë. Një përvojë unike për të fëmijë dhe të rritur.“
Eshte nje shfaqe për të gjithë grupmoshat nga 4 në 104 vjec.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).