Art & Kulturë

Shqipëria në mesin e 20 destinacioneve për t’u vizituar nga njerëzit që pëlqejnë sfidat

  Gazeta prestigjoze britanike “The Guardian” ka bërë një artikull mbi 20 destinacionet më të mira që çdo aventurier duhet të vizitojë dhe Shqipëria është futur në këtë listë. “Ecni përgjatë vijës bregdetare të rivierës shqiptare” është sfida që gazeta sugjeron për të gjithë turistët që pëlqejnë aventurat dhe mjediset e terrenet e vështira. “Sugjerohet […]

Aventurat me dyrrotakun drejt Natyres

Me dyrrotakun Drejt Natyrës !!! Travel To Discover Tirana në Bashkëpunim me Ecovolis biketour ka vendosur që të Shtunën t’jaa detikojë Natyrës dhe Bicikletës. Merr Bicikletën dhe Thjesht largohu nga Shtëpia dhe Pedalo me grupin Drejt një Aventure Pafund. Përfshihet – Guida Profesionale Foto Profesionale Muzike ,Sporte Outdoor ,Biketour ,crav maga ,yoga … 300Lekë dhe […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).