Art & Kulturë

Aktivizohu Ecovolis ,Sill Ndryshimin

Aktivizohu Ecovolis, Sill Ndryshimin.
Ecovolis ka menduar që të realizojë një Prezantim lidhur me Aktivitetet që ne organizojmë në Tirane prej vitesh dhe eksperiencat tona ndër vite. Do bëhet një Training  Si te jesh Aktivist ?
Qellimi yt, Vizioni yt dhe Ëndrrat dhe Ide të kthyera në Projekte Reale.
Krijo grupin tënd, bëj Ekipin tënd, dhe Bëhu lider i shokëve tuaj në ambientin që jeton.

Nis një ndryshim tek vetja pastaj sill ndryshim dhe në shoqëri për një Tiranë super, Një vend që po jetojmë, le të bëjme dicka ndryshe, le ti japim Tiranës ngjyrat që duam ti japim.
Jep Kontributin tënd në shoqeri?
Aktivizohu Ecovolis !!!Nëse mendon se ke aftesi drejtuese, Ke dëshirën për ti kthyer ëndrrat në Realitet, Ecovolis të mirëpret
Mos Mungo Ora 17 :00 LibraAria Tek Liqeni i Tiranës

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).