Art & Kulturë

Aplikacioni që gjen sozinë tuaj

Google Arts & Culture është aplikacioni që përdor teknologjinë për të gjetur se cila pikturë ju ngjan më shumë juve. Ai përdor një databazë të dhënash që i japin akses në galerinë e muzeve të ndryshëm.

Për ta përdorur atë mjafton që të shkarkosh aplikacionin në Google Play Store apo App Store dhe më pas të shtypësh opsionin “Is your portrait in a museum?”.

Kështu ju bëni një selfie dhe nëpërmjet saj, app-i do të gjej një portret që ngjan me pamjen tuaj. VIP-a të ndryshëm e kanë provuar këtë aplikacion dhe kanë postuar rezultatet e tyre në rrjetet sociale.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).