Art & Kulturë

Albania Dance Meeting – Takim i dyfishtë me balet nga Sofia Nappi

Teatri Kombëtar Eksperimental, 10 Nëntor, 19:00 Albania Dance Meeting do të sjellë pranë publikut të Tiranës një takim të dyfishtë me balet nga koreografja dhe balerina italiane Sofia Nappi të mërkurën e ardhshme. Festivali nisi edicionin e XVI në fillim të tetorit me një shfaqje në teatrin “Aleksandër Moisiu” në Durrës. Pas një muaji në […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).