Art & Kulturë

“Pela dhe ujku” – përralla e parë zanore e shqipes së folur

Dijetarët që u morën me studimin e historisë dhe gjuhës shqipe në botën gjermanofone, nuk ishin të paktë. Vlen të veçojmë këtu shkenctarë të shquar, si: J. Georg von Hahn (1811-1869), Fr. Mikolosich (1813-1891), G. Meyer (1850-1900), etj. të cilët janë marrë me gjuhën shqipe drejtpërdrejt dhe vazhdimisht, duke dhe krijuar një traditë në studimin […]

Rikthehet “urbani i muzikës”

Artistët u kthyen sërish në “Urbanin e muzikës”. Pasagjerët e urbanit të linjave Kombinat-Kinostudio, Unazë e brendshme stacioni Parku Rinia dhe Tiranë e Re përjetuan një udhëtim ndryshe. Instrumentistët e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor luajtën muzikë nga të gjitha trevat e Shqipërisë për pasagjerët. Ata shijuan këngët e interpretuara me […]

New York Home Fashion Week

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

Exhibition Excellence Awards

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

New York Home Fashion Week

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

The International Food & Drink

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

New York Home Fashion Week

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

Exhibition Excellence Awards

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

New York Home Fashion Week

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

1950s up to now Pop Music

Aenean tincidunt dictum volutpat. Suspendisse potenti. Duis sit amet venenatis turpis, a finibus metus. Maecenas eu ex aliquam, sollicitudin sem non, pulvinar sem. Donec in magna vel ex ult ricies lobortis. Duis euismod aliquet ipsum eu imperdiet.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).