Art & Kulturë

Histori Suksesi me Dhurata Thanasi “Luga e Argjendtë”

Të martë, 2 prill ju ftojmë në Europe House për të dëgjuar Historinë e Suksesit të Dhurata Thanasi, themelueses së “Luga e Argjendtë”. “Luga e Argjendtë” nisi si një blog i thjeshtë ushqimor ku shpërndaheshin virtualisht receta të personalizuara dhe receta tradicionale shqiptare dhe tani është kthyer në një nga blog-et më të suksesshëm të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).