Art & Kulturë

Ekspozitë personale me dallëndyshe

Disa poezi nga Filip Shiroka janë frymëzim për ekspozitën që përmban 160 piktura nga Eljan Tanini, të cilat i kushtohen dallëndysheve, si shenjë frymëzimi për të krijuar nga e para një jetë të re, mes së shkuarës dhe së tashmes.
Me këto piktura, mbyllet një cikël i gjatë pikturash nga natyra te njeriu.

Ekspozita: Hyrja përbri Hotel Tiranës

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).