Art & Kulturë

Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin

Pjesëmarrës në këtë aktivitet do të jenë fëmijë të moshave të ndryshme, të diagnostikuar ose jo me autizëm, prindër, mësues, profesionistë që punojnë në shëndetin mendor, etj. 👉🏻 Kjo për të dhënë e përforcuar idenë e një komuniteti që i konsideron personat me autizëm si pjesë e tij, i mbështet dhe ndihmon në integrimin e tyre

Për fëmijët janë menduar të zhvillohen një sërë aktivitetesh te tilla si lojërat, vizatimet, etj. Po ashtu, të ftuar do të jenë edhe artistë të Cirkut Kombëtar.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).