Art & Kulturë

Zbulo Talentin 2019

Çelja e sezonit të ri futbollistik 2019-2020 do të nisë me shumë surpriza duke filluar me aktivitetin futbollistik “Zbulo Talentin!”. Kjo veprimtari futbollistike ka për qellim jo vetëm krijimin e një jave argëtuese për fëmijët nga mosha 5 deri në 13 vjeç, por edhe spikatjen e 10 talenteve që do të përfitojnë një bursë të plotë për tu bashkuar me akademinë tonë për të gjithë sezonin 2019-2020 falas pa pagesë si edhe 10 bursa të pjesshme.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).