Art & Kulturë

Vjen nata finale e Albania Enduro Series

Bashkia Tiranë, së bashku me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit, organizon më datë 31 dhjetor garën finale të Albania Enduro Series.

Kjo është një garë e hapur për të gjithë çiklistët amatorë dhe profesionistë mbi moshën 15 vjeçare, në kategorinë e Mountain Bike. Ajo do të zhvillohet nga ora 08:00 – 19:00, në Petrelë.

Pjesëmarrësit do të jenë të ndarë në katër klasa:

E-1 : Nën 20 vjeç;

E-2: Elite;

E-3: Master;

E-4: Femra.

Kjo garë është me nisje individuale. Për t’u regjistruar klikoni këtu: http://bikeclubtirana.org/en-5.html

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).