Art & Kulturë

Vetë 2017, intershipe për të rinjtë

AIESEC është organizata më e madhe rinore në botë, e cila synon arritje të paqes dhe përmbushjes së potencialit njerëzor duke aktivizuar lidershipin tek të rinjtë përmes programeve të internshipeve ndërkombëtare.Kemi qindra projekte internshipesh vullnetare dhe profesionale këtë verë, dëshironi të merrni pjesë? Ndiqni këtë event dhe do të postojmë projektet tona së shpejti 🙂

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).