Art & Kulturë

Si të krijoni një kuti për syzet e diellit

Një ide se si të krijoi një kuti për syzet e diellit në vetëm pak minuta.

Çfarë ju duhet: një leckë e lehtë me madhësi 30 cm x 30 cm, letër, gërshërë, shkumës, gjilpërë dhe pe.

Për të parë procesin e krijimit të këtij mbështjellësi, ndiqni videon e mëposhtme.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).