Art & Kulturë

Vargjet e fundit të Dritëro Agollit për Sadijen, gruan e tij

Vargjet dedikuar Sadijes:

E dashur Sadije,

Të dua si jetën time, madje edhe më shumë

Dëshiroj sinqerisht që unë të vdes dhe ti të jetosh

Unë edhe i vdekur do të ndjek për të parë buzëqeshjen tënde

Megjithëse kjo buzëqeshje, brenda errësirës së varrit nuk duket

Por unë do të bëj të pamundurën,

Qoftë edhe me anën e një fluture,

Që do të dalë nga kockat e mia.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).