Art & Kulturë

UNUM Festival 2019 te Rana e Hedhun. Ja datat…

Unum Festival është një festival elektronik i muzikës elektronike në plazhin “Rana e Hedhun” në Shëngjin, Shqipëri. Festivali synon të promovojë bregun shqiptar idilik dhe synon të inkurajojë dhe stimulojë kulturën elektronike të muzikës në rajon, duke ofruar një sërë aktivitetesh nën zërin e shumë artistëve të respektuar.

Muzika, rëra, pishat, deti dhe malet janë pesë elementet që cilat e karakterizojnë UNUM Festival.
Bëhu pjesë e festivalit duke blerë biletën në njërën nga degët tona ne Kosove, Shqiperi,Maqedoni,Mal te Zi

Festivali do të mbahet në datat 31 Maj, 1, 2 dhe 3 Qershor 2019 në plazhin Rana e Hedhun në Shëngjin, Shqipëri.

Lokacionet për blerjen e biletave në të gjithë Kosovën

Kosove:
RaveTravel ( Prishtine )
Vllesa-CO RIA Transfer Parash ( Ne te gjitha pikat e Vllesa Ria )
Sound Effect Prishtina ( Albi Mall )
Te Kinezi ( Prizren )
Down Town Caffe ( Ferizaj )
MuseumPub ( Mitrovice )
Cacco Bar ( Gjakove )
EXIT ( Peje )

Shqiperi:
EasyPay
Destil Hostel Albania
Radio
discobox
Sun Travel ( Shkoder )
Delja e Zeze ( Shkoder )
izzy( Korqe )
The Wave ( Vlore )
788 Cocktail Bar ( Durres )

Maqedoni:

UNUM FESTIVAL 2019


https://www.karti.com.mk/unum-festival-2019.nspx

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).