Art & Kulturë

“Unë, Memphisto” hap dyert e Teatrit Kombëtar Eksperimental për vitin 2022

7, 8 dhe 9 janar 2022, Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

“Unë Memphisto,” vepra që mbylli vitin 2021 do të jetë e para që ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” për vitin 2022 në datat 7, 8 dhe 9 janar.

Shfaqja është një bashkëpunim i TKES dhe M.A. Multidisciplinary Arts, me regji nga Dino Mustafic. Në role kryesore janë aktorët:  Ilire Vinca, Ema Andrea, Ermir Jonka, Rafael Hoxhaj, Matia Llupa, Krist Lleshi, Ilia Kaçi, Florist Bajgora, Enisa Hysa, etj

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).