Art & Kulturë

“Tregtari i Venedikut,” premierë në Korçë

8 dhe 9 janar, Teatri “Andon Zako Çajupi”

Një nga komeditë më të njohura të Shekspirit, “Tregtari i Venedikut,” do të ngjitet në skenën e Teatrit “Andon Zako Çajupi” në Korçë. Produksioni me regji të Qëndrim Rijanit do të shfaqet në datat 8 dhe 9 janar.

Në role: Sotiraq Bratko, Adem Karaga, Dasara Xhangolli, Roerd Toçe, Lola Meta, Silvio Goskova, Paola Kodra, Blera Belliu, Ilda Pepi, Franc Bregu, Katerina Fili, Panajot Qorri dhe Sazan Rushiti

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).