Art & Kulturë

“Unë jam vetë grua” ngjitet në skenën e Teatrit Eksperimental

7 Mars, 20:00, Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli

Në kuadër të FemFest, më datë 7 mars, në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” do të ngjitet vepra “Unë jam vetë grua.”

Aktori Adrian Morina do të luajë plot 30 role përgjatë 50 minutave shfaqje nën regjinë e Kushtrim Koliqit.

Doug Wright, skenaristi, fitoi çmimin Pulitzer për Dramë në vitin 2004.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).