Art & Kulturë

Koncert & Ekspozitë nga APR për mësueset dhe nënat

5 Mars, 11:00, Amfiteatri në Parkun e Madh të Liqenit

Më datë 5 mars, në Amfiteatrin në Parkun e Madh të Liqenit, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Kulturës për Fëmijë, do të organizojë një koncert dhe një ekspozitë në nder të mësueseve dhe nënave.

Eventi nis në orën 11:00 dhe pjesëmarrja është e lirë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).