Art & Kulturë

Udhëtoni në fundjavë me Guliverin për në Liliput

Të gjithë vogëlushët do të kenë mundësi të udhëtojnë këtë fundjavë në një destinacion magjik, që banohet nga njerëz të vegjël, të quajtur Liliput.

Shfaqja “Guliver: Udhëtim në Liliput” nga autori Jonathan Swift, është vepra më e re që do të ngjitet në skenën e Teatrit të Kukullave.

Nën regjinë e Klajd Ymeri, kjo shfaqje është një nga më të njohurat dhe më të preferuar nga vogëlushët. Ajo vjen nën interpretimin e aktorëve: Aleksandër Grami, Elidon Alika, Sokol Myzeqari, Donika Ramollari, Leonard Daliu, Jorida Meta, Kliti Roshi dhe Marilda Furxhi.

Mos e humbisni këtë shfaqje, e cila vjen më 14 & 15 prill, ora 10:30 e 11:30 për të dyja ditët.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).