Art & Kulturë

Udhëtim në Ujvarën e Kakunjës!

Udhëtim tek Ujvara e Kakunjës në fshatin Baldushk
Një e Dielë ndryshe, aktive, argëtuese dhe pranë natyrës së mrekullueshme të Tiranës fshat!

Travel to Discover Tirana në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekracionit – Bashkia Tiranë, ka vendosur të udhëtojë drejt një super destinacioni, shumë afër Tiranës, mes maleve dhe shtigjeve fantastike të fshatit Baldushk.
Ky fshat mjaft i njohur për traditën ushqimore, fsheh brenda tij edhe një perlë; Ujvarën e Kakunjës!

Të gjithë Ju që keni dëshirë të qëndroni pranë natyrës, të zbuloni vende të reja apo edhe thjesht për të kaluar një të djelë ndryshe: Nxitoni të Rezervoni!!!!

Takimi si gjithnjë në orën : 08:00 tek Pallati i Kongreseve.

Ecje, lojëra, pik nik, në natyrën e mrekullueshme të Tiranës Outdoor!

CMIMI: 990 lekë

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).