Art & Kulturë

Miss Globe 2017

Bukuria natyrisht nuk është vetëm te pamja, por bota sa e njohim e feston bukurinë fizike si një burim frymëzimi pozitiv – atë femërore edhe më përulësisht. Ejani admirojini LIVE këto bukuri nga 56 shtete të botës – konkurruese për Miss Globe 2017, në 3 Nëntor ora 20:30 te Salla e Parkut të ri Olimpik, Tiranë. APR është e privilegjuar që këto vajza, jo vetëm të bukura, sa e dëgjuan u gëzuan që do promovojnë App-in tonë Tirana Ime Outdoor! Ju ftojmë të ndjekim Miss Globe 2017 SHOW! Organizatorët e Deliart mbështeten nga Bashkia Tiranë për këtë event që e zbukuron Tiranën kozmopolitane.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).