Art & Kulturë

Turqia Në Tiranë

Ju mirëpresim në Turqia Në Tiranë!
Instituti Junus Emre Tiranë fton të gjithë Shqipërinë të përjetojë Turqinë në Tiranë.
Në Ditët e Turqisë do të marrë pjesë Instituti i Integrimit Antalja, Bashkia Bajrampasha, Bashkia Bursa, Bashkia Kahramanmarash, Instituti i Integrimit Konja, Instituti i Integrimit Mardin, Bashkia Sakarja, Klubi Etnospor dhe Fondacioni i Shigjetarëve. Në Ditët e Turqisë ku pjesëmarrësit do të promovojnë shijet, artin dhe veshjet tradicionale, jo vetëm që do të njihni më nga afër Turqinë por do të argëtoheni edhe me shfaqjen e artit në rërë dhe koncertin me artisten e njohur Elhaida Dani.
Do të takohemi në Ditët e Turqisë në datat 4-5-6 Tetor, Rruga Murat Toptani

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).