Art & Kulturë

Turqia Në Tiranë

Ju mirëpresim në Turqia Në Tiranë! Instituti Junus Emre Tiranë fton të gjithë Shqipërinë të përjetojë Turqinë në Tiranë. Në Ditët e Turqisë do të marrë pjesë Instituti i Integrimit Antalja, Bashkia Bajrampasha, Bashkia Bursa, Bashkia Kahramanmarash, Instituti i Integrimit Konja, Instituti i Integrimit Mardin, Bashkia Sakarja, Klubi Etnospor dhe Fondacioni i Shigjetarëve. Në Ditët […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).