Art & Kulturë

Kurs Tremujor Filozofie dhe Psikologjie

Filozofia dhe Psikologjia përbënin gjithmonë mjetin me të cilin njeriu zbulonte të vërtetat themelore të vetes së tij dhe shoqërisë në të cilën ai jetonte. Filozofia, domethënë Dashuria për Dijen, na udhëheq në Qendrën tonë, aty ku mund të gjejmë të gjitha përgjigjet mbi arsyen dhe kuptimin e jetës.

Disa nga Temat:
– Përbërja e Njeriut
– Burimet e Stresit
– Maskat e njeriut
– Njohja e vetvetes
– Vetëbesim – vetëvlerësim
– Administrimi i kohës
– Kontrolli i emocioneve dhe veseve
-Simbolet dhe Mitet
– Nevojat tona dhe si i plotësojmë ato.
– Vullneti i Lirë dhe Fati

Ju ftojmë të bëheni pjesë e Grupit të ri me datën 16 Tetor në orën 18:30 tek Adresa: Rruga Thanas Ziko 86, afër Vilës Goldi.
tel: 0683846540 – 044319211 – 042247912

Prev Post

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).