Art & Kulturë

CrossCountry, Maratona Individuale e Mountain Bike

Bike Club Tirana me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizon më 7 Janar 2018 garën CrossCountry Individual Mountain Bike Marathon.

Starti i garës është i përbashkët nga sheshi “Skënderbej”, numri i pjesëmarrësve është i limituat 100 persona.

Për më shumë informacion : Bike Club Tirana

Nëse ke dëshirë të zbulosh aktivitetet outdoor në Tiranë shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).