Art & Kulturë

Tri Çaste Lumturie – në Ditën Botërore të Sindromës Down!

Mbështet, Përfshihu, Dhuro – Mos lër asnjë pas!

Një shfaqje artistike me performanca nga fëmijët dhe të rinjtë e Qendrës Jonathan, Shkollës “Fenix” dhe iAct Studio. Një super kohë me talente, performanca dhe argëtim së bashku, sepse kur jemi bashkë, lumturia 3-fishohet!

 

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).