Art & Kulturë

TKOB risjell në skenë “Zhisel”

10 Mars, 19:00, Destil Creative Hub

Më datat 13, 14, 15 dhe 16 Mars, në skenën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit, do të ngjitet “Zhisel” me kompozim nga Adolphe Adam dhe libret nga Jules-Henri Vernoy de Saint-Gerges dhe Théophile Gautier.

Baleti me dy akte është ndërtuar mbi motivet e një legjende të lashtë gjermane me koreografi të J. Perrot, J. Corrali dhe M. Petipa.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).