Art & Kulturë

“Një jetë me ty” nga Erion Kame, premierë në Cineplexx

10 Mars, 19:30, Cineplexx

Erion Kame, sjell në ekranin e madh filmin e tij të parë me metrazh të gjatë, të titulluar “Një jetë me ty.” Kjo komedi satirike vë në skenë marrëdhënien e një çifti të sapomartuar në sfodin e Tiranës bashkohore.

Në role protagoniste, Dritan Arbana dhe Ajsi Xhaxhaj. “Një jetë me ty” shfaqet në rrjetin e kinemave Cineplexx duke nisur sot, në orën 19:30.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).