Art & Kulturë

Tirana Pedalon të premten

Data 26 Prill eshte e premtja e fundit e muajit.
Takohemi tek Sheshi Skenderbej perballë Muzeut në orë n 18:00 dhe do pedalojmë të gjithë së bashku ne rruget e qytetit.

Festojme dhe reagojme per te drejtat e pedaluesve ne rruge ,sigurine dhe ajrin e ndotur.

Te ndergjegjesojme komunitetin dhe politiken se bicikleta eshte mjeti me praktik ekologjik ne kete Tiranen tone me trafik te cmendur.

Shpreh dashurine tende per Tiranen, bicikleten dhe mjedisin. Ftoni gjithe shoqerine tuaj,merrni bicikleten dhe bashkojuni lëvizjes!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).