Art & Kulturë

Tirana Art Lab hap Arkivin Lundrues – një arkiv dixhital

19 Nëntor, 18:30, Bulevard Art and Media Institute

Sot në mbrëmje, Tirana Art Lab dhe bashkëpunëtorët e mbështetësit e këtij projekti do të shpallin në një event hapjen e Tirana Floating Archive — në shqip, Arkivi Lundrues Tiranë.

Arkivi Lundrues është një platformë dixhitale e cila dokumenton ngjarjet artistike në hapësirën publike në Tiranë që prej vitit 1990 e deri më sot.

Eventi do të mbahet në Bulevard Art and Media Institute në Bulevardin Zogu I sot në mbrëmje, nga ora 18:30 deri në 20:30.

Pjesëmarrës do të jenë më shumë e njëzetë artistë në një event të kuruar nga Adela Demetja dhe Eni Derhemi.

Hyrja është e lirë për publikun.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).