Art & Kulturë

Thesaret e fshehura të Shqipërisë

Vrapues profesionist nga shumë vende të botës nën logon “Thesaret e fshehura të Shqipërisë” arritën ditën e djeshme në Peshtan. Vrapuesit do të akomodohen në Peshtan në shtëpitë e banorëve dhe nesër do të vazhdojnë rrugëtimin në zemër të Zagories, duke vazhduar më pas në Libohovë Mesopotoam deri në Butrint.

Këtë vit në Tepelenë ka patur një numër relativisht të lartë turistësh, krahasuar kjo me një vit më parë, të cilët kanë qenë kryesisht sportistë të apasionuar pas ngjitjeve në mal, ecjeve në shtigje të vjetra.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).