Art & Kulturë

“The Animals and Friends” në Tiranë, mbrëmjen e 19 qershorit në Amfiteatrin e Liqenit

“The Animals and Friends” në Tiranë, mbrëmjen e 19 qershorit në Amfiteatrin e Liqenit.

• Grupi legjendar i viteve ‘60-të sjell tingujt plot ngjyra të blues-it e rockut


• Yjet e “House of the rising sun”, “It’s my life”, “Don’t let me be misunderstood” e shumë të tjera

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).