Art & Kulturë

Tedi Papavrami rikthehet në Tiranë në një koncert me pianistin François-Frédéric GUY.

Edicioni i 11-të i Festivalit Muzikor ndërkombëtar “Different Trains” vjen në Tiranë.

Mos humbisni performancën e violinistit të mirënjohur Tedi Papavrami me pianistin François-Frédéric Guy më datë 19 Qershor në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).