Art & Kulturë

Tetori gjerman në Tiranë

Në kuadër të tetorit gjerman në Tiranë dhe qytetet e tjera të Shqipërisë zhvillohen shumë aktivitete social-kulturore.

Një prej tyre, është edhe shfaqja e operës “Carmina Burana” e kompozitorit Carl Orff (1895–1982).

Kjo vepër do të vijë për publikun shqiptar të shtunën në ora 19:00 në Qendrën Kulturore, “Katedralja Orthodhokse”, Tiranë dhe hyrja do të jetë e lirë, bën të ditur ambasada gjermane në Tiranë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).