Art & Kulturë

Promovimi i Librit “DOKE DHE TRADITA: NJË HISTORI E SHKURTËR E GJAKMARRJES NDËR KANUNET SHQIPTARË” nga Gelanda Shkurtaj

Botimet Toena në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar organizojnë promovimin e librit:

“DOKE DHE TRADITA: NJË HISTORI E SHKURTËR E GJAKMARRJES NDËR KANUNET SHQIPTARË” të autores Gelanda Shkurtaj.

E mërkurë, 15 Qershor 2022, ora 18:00
Salla UNESCO – Muzeu Historik Kombëtar, Tiranë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).