Art & Kulturë

Teatri Shëtitës “Çajupi” nis vitin me “Hamami i grave”

2, 3, 4, 5 Shkurt, 18:00, Teatri “Aleksandër Moisiu”

Në datat 2, 3, 4 dhe 5 shkurt Teatri Shëtitës “Çajupi” do të ngjisë në skenën e Teatrit “Aleksandër Moisiu” në Durrës komedinë “Hamami i grave.” Shfaqjet nisin në orën 18:00.

“Hamami i grave,” me regji nga Kiç Londo, është një himn për fuqinë e miqësisë dhe solidaritetit të grave.

Në role janë Albana Koçaj, Esela Pysqyli, Adriana Tolka, Linda Jarani, Ola Harizaj, Dajana Nenaj, Aiola Laska dhe Elios Shuli.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).