Art & Kulturë

Buron Kaceli hap ekspozitën e parë personale në Vlorë

29 janar, Galeria e Artit Vlorë

Buron Kaceli “Mjeshtër i madh” hap ekspozitën e parë personale në Vlorë më datë 29 janar. Piktori i njohur prezantohet me 40 punime të të gjitha gjinive, realizuar gjatë 15 viteve të fundit.

Ekspozita do të hapet në Galerinë e Artit në Vlorë dhe do të qëndrojë e hapur der më 10 shkurt.  

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).