Art & Kulturë

Grand Gala nga Mjeshtri i Baletit Panajot Kanaçi, në TKOB

8 Shkurt, 19:00, Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit

Më datë 8 shkurt Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit do të ngjisë në skenë një performancë me valle shqiptare nga koreografi Panajot Kanaçi, që njihet si Magjistari i Valles Shqiptare,

Shfaqja do të përmbledhë krijimtarinë e Kanaçit në 50 vite karrierë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).