Art & Kulturë

“Teatri No dhe kërcimi Buto” nga koreografi japonez të mërkurën te Reja

Buto performance – Një performance autentike e teatrit japonez vjen për herë të parë në Tiranë. Me koreografi të Katsura Kan nesër në orën 20:00 mos mungoni tek Reja.
Një performancë fizike e ndjekur nga një projektim dhe bashkëbisedim mbi urën lidhëse midis tradicionales dhe kontemporanes në Japoni.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).