Art & Kulturë

Teatri i Operas dhe Baletit ka një dhuratë për ju

Grand Gala e Vitit të Ri
POP STARS TO OPERA STARS

26 Dhjetor – Ora 19:00
Në Pallatin e Kongreseve

Dhurata, të cilën Teatri i Operas ju bën për festat e fundvitit. Magji, muzikë e gjallë, artistë të jashtëzakonshëm të muzikës pop, që bëhen bashkë me yjet e operas dhe baletit shqiptar. Një program me pjesër më të bukura të operetave më të famshme, pjesët më të gëzueshme të baletit dhe këngëve klasike.

Bëji dhuratën më të bukur familjes tënde dhe të dashurve të tu. Eja në “Grand Gala e Vitit të Ri” – Pop Stars to Opera Stars, në 26 dhjetor – ora 19:00 në Pallatin e Kongreseve.

Vraponi të merrni biletën tuaj nga ora 10:00-20:00 në sportelin e Pallatit të Kongreseve pasi interesi i madh ka bërë që sasia të jetë e limituar. Bileta kushton 1000 lekë

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).