Art & Kulturë

Teatri Eksperimental ngjit në skenë “Pa Zë”

9, 10 Prill, 19:00, Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Më datat 9 dhe 10 prill, në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” do të ngjitet “Pa zë”.

Drama nga autoret Amy Nostbakken dhe Norah Sadava vjen me regji të Klaudia Pirolit e me aktoret Enisa Hysa dhe Vlera Pylla në role.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).