Art & Kulturë

Klubi i Feminizmit: Bisedë mbi “Stjuardesat përtej dukjes”

4 Prill, 19:00, Tek Bunkeri

Sot (4 prill 2022), Tek Bunkeri, Klubi i Feminizmit do të bisedojë me dy stjuardesa, Antonela Gjelucin dhe Belina Spahiun, mbi vorbullën e paragjykimeve dhe adrenalinës që të jep të qenit stjuardesë.

Hyrja është e lirë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).