Art & Kulturë

Shfaqja “Duet për solo” ngjitet në skenën e Liceut Artistik “Jordan Misja”

9, 10 Prill, 20:00, Liceut Artistik “Jordan Misja”

Aktorët Laura Nezha dhe Alert Çeloaliaj do të ngjiten në skenën e Liceut Artistik “Jordan Misja” më datat 9 dhe 10 prill për të performuar “Duet për solo.”

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).